Замир Мехмети, еден од активистите на Шарената револуција, преку социјалните мрежи застана во одбрана на пратеникот Павле Богоевски, за кого вчера беше објавен телефонски разговор во кој тој договара да набави масло од канабис,…

Мехмети вели дека е запознаен со приватните проблеми на Богоевски, како и за трагедијата која се случила на неговото семејство.

 

Најчитани вести