По вчерашната бoмба која се појави на социјалните мрежи во која според описот на разговорот наводно се работи за мaтна зделка на пратеникот Павле Богоевски, социјалните мрежи ,,зовpea”. На ова свој коментар даде и Апасиев кој му порача на Богоевски  ,,Белото да го вратите”.

Најчитани вести