По двете ќерки, добиени од два брака, Наташа Беквалац ќе стане мајка по трет пат и ќе роди син - тврди визионерот Владо Кечина, и додава дека лошиот период е дефинитивно зад пејачката. Кечина тврди дека таа наскоро ќе ја најде љубовта на својот живот и во следните две години ќе оствари како мајка по трет пат. 

- Беквалац до сега поминуваше низ тежок период во животот, немаше среќа во љубовта, а ниту во работата. За Наташа сега гледам само убави работи, се што беше неубаво ќе остане зад неа… Таа порано беше каменувана најчесто поради мажите со кои беше, но и поради погрешни животни одлуки. Таа сега доживува некој вид на преображение, ќе воскресне… за неа животот тек почнува, вели визионерот и додава дека овој маж ќе и биде за цел живот.

- Во наредните две години пејачката ќе роди син. Ќе биде тоа убаво и здраво момче родено од голема љубов. Бременоста ќе и биде ризична, па затоа мора малку повеќе да се одмора и да ужива, вели Кечина.

Најчитани вести