Поранешната убавица Стефани Борсова – Стојановиќ, стана мајка по вторпат. Стефани откако се омажи живее во соседството и има сосема поразличен живот од оној што го водеше овде. Убавата вест дека сега има и ќеркичка Стефани ја споделила на Фејсбук. 

Стефани за најубава Македонка беше прогласена во 2010 година, кусо време беше актуелна, но набрзо се омажи, се отсели од земјава и стана мајка. Сопругот на Стефани се вика Александар и е сопственик на ланец слаткарници.

Најчитани вести