Исланд ја претставува Хатари со темата "Hatrio mun sigra", а настапот дефинитивно е најконтроверзниот  и најнеразбраниот годинава. Воедно ја отвора дилемата и вечното прашање во што се претвора Евровизија? Музичко натпреварување или обичен циркус?!  

 

Најчитани вести