Во Скопје попладнево имаше врнежи од дожд и ветер. Освен што невремето правеше проблеми во сообраќајот на главниот град, придонесе да падне и едно дрво во центарот на Скопје, поточно кај жена паркот „Борец“ во близината на градската болница, објави ТВ 21.

 

 

Најчитани вести