Утринава во 2 часот во Загреб огромно стебло падна врз возило на Итна помош, а гранките од дрвото оштетиле и неколку паркирани возила.

Интервенирала полицијата и противпожарната служба.

„Се слушна кршење и силен удар.Веднаш побрзавме да видиме за што се работи.Не можев да верувам дека ветер успеа да откорне така големо дрво.Среќа што немаше луѓе во бизина“ вели оцевидец за 24 Сата.хр.

1

Најчитани вести