Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека денеска се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електромрежа во Скопје и без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 9:00 до 12:00 часот, корисниците од с. Волково под ул. 95 (општина Ѓорче Петров).
Во периодот од 9:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Рилски Конгрес бр. 1 – 15 и бр. 2-16 (општина Центар).

извор: Makfax

Најчитани вести