Oколу 18 часот се фрлила од железничкиот надвозник на булевар „3-та Македонска Бригада“ во близина на Стара Амбуланта Пролет 32 годишна жена, дознава Centar.mk

Со возило на Брза помош е пренесена во Ургентен Центар.

Таа е жива, дознава Centar.mk од свои извори.

Најчитани вести