На инаугурацијата на петтиот претседател Стево Пендаровски присуствуваа и екс претседателите Бранко Црвенковски и Ѓорге Иванов. 

Тие двајцата, заедно со семејството на загинатиот претседател Борис Трајковски, се корисници на државна пензија по завршување на мандатот.

Твитер заедницата веднаш дојде до израз со креативноста.

Најчитани вести