Според дојава на наши читатели, вработени во МВР, во тек е голема полициска акција во скопски Синѓелиќ (Ченто) во која специјалци на полицијата вршат апсења на криминална ирганзиирана група кај која е најдено големо количество оружје.

Акцијата се случува во близина на маркет Дарданија, а меѓу уаспсените се Ибрахим Јахја, Беким Јахја и други 7-8 лица кои се сметаат за блиски до ДУИ и остаток од групата на Џељо Ајети.

Повеќе детали во текот на вечерта

Најчитани вести