Loading..

Актерот и поранешен директор на Драмски театар, Сашо Тасевски, во јавноста е познат по тоа што нема влакна на јазикот. Далеку од тоа дека не знае да се однесува и сака да навреди, тој само е непосреден и отворен. Токму таков беше и во интервјуто на естрадниот магазин Бекстејџ.

Па така, на прашањето: “Кој е најлош актер во Македонија?” како од пушка одговори Гораст Цветковски…

 

Најчитани вести