Вкусно и креативно, вака накусо би можеле да се опишат Game of Trones колачињата наменети за сите вистински фанови на оваа серија. Во пресрет на новата сезона се појавија и овие вкусни колачиња кои можете да ги грицкате додека ги гледате омилените ликови. 

Рецептот го имате во видеото во прилог, ви треба само малку време и креативност, и набрзо ќе имате двојно уживање. Плус и музиката во видеото е одлична, прилично драматична како што велат повеќето од коментарите под видеото. 

На здравје! 

Најчитани вести