Благодарам за мнозинската поддршка вечерва од македонската, албанската, турската, заедница...

Води концептот Заедно, тоа е единствениот успешен концепт и ќе победи на 5 мај. Овој концепт ќе ја заокружи победата во вториот круг. Тоа е концепт за конкретна акција. 10 години оваа земја немаше претседател.

 

1

Најчитани вести