Според нашите информации од партиските штабови, на 36.6 % обработени 128.130 Гордана, 126.447 Стево, Река 31.994; пребројани 36,6%.

Во Ѓорче Петров ВМРО ДПМНЕ и Сиљановска победиле со околу 1.800 гласа, и веќе се слави по улиците

1

Најчитани вести