Во последните неколку часа по социјалните мрежи се споделува фотографија на која е прикажана статуата на Исус Христос, испрскана со крв. Статуата била поставена во една од трите цркви во Шри Ланка, а со оглед на тоа дека не е оштетена за милиони луѓе претставува симбол дека доброто сепак победува.

„Оче , прости им, не знаат што прават” , напишал авторот на фотографијата Рагу Б.

1

Најчитани вести