За нерегуларности на гласачкото место 2510 до 2515 во училиштетео „25 Мај“ во Гази Баба, јавуваат репортерите на Лидер од терен.

20-тина лица беа организирано со комбе донесени пред училиштето „25 Мај“ во кое гласат претежно граѓани од албанска етничка припадност. Насилниците агитираат и им се закануваат на граѓаните да гласаат за еден од кандидатите – јавува репортерот на Лидер.

1

Најчитани вести