Иако минатиот пат кога татко му се испокара со жирито му прогледаа низ прсти и го оставија во игра, овој пат Адам Лабунски си „лапна“ дисквалификација и исфрлен е од понатамошното натпреварување во Ѕвездите на Гранд. Нешто што никогаш не се случило во музичкото шоу кое трае со години. 

Марија Шерифовиќ, неговата менторка во натпреварувањето вчера ја потврди веста на Инстаграм откривајќи дека Адам е дисквалификуван заради непримерено однесување и дека на негово место ќе биде вратен друг кандидат кој заслужува да биде дел од Грандовите ѕвезди. 

Што точно се случило не е познатно, ама дека е заслужено тоа е сигурно. Затоа што дечково дефинитивно има некоја мака и што е најстрашно мисли дека е некое невидено пејачите и огромна ѕвезда. А не е, веројатно, свесен дека со такво однесување ќе си пее само додека се тушира. 

Еве што напиша Марија: 

1

Најчитани вести