Славната пеачка Адел и нејзиниот сопруг Сајмон Конецки е разведуваат после осум години љубов.

Веста за разводт на Адел и Сајмон ја потврдил менаџерот на пеачката, а во соопштение за јавноста се наведува дека заедно ќе е грижат за својот син.

Потпаролот навел дека Адел и нејзиниот сопруг замолиле за приватност и дека нема да даваат никави изјави по повод разводот.

Адел и Сајмон се венчале во тајно 2016 година, после пет години врска, а во 2012 година добиле син.

1

Најчитани вести