Луиса била многу среќна кога ја купила новата машина за перење алишта. Толку била задоволна што ја оценила со пет ѕвездички на страната за бела техника. 

Дури опишала колку е нејзината љубов кон неа. Има многу убава врата, голем простор и прекрасна мелодија кога завршува со перење, ова стои во описот на задоволната муштерика. Во заклучокот пишала дека тоа е љубов. 

За да го покаже нјзиното воодушевување, одлучила сето тоа да го овековечи со фотографија која ја додала во пораката. Но фотографијата предизвика големо вниамние и тоа не проади кучето кое се гледа во позадина туку затоа што Луиса го објавила својот одраз на машината додека била само по гаќи. 

1

Најчитани вести