Разно-разните групи, форуми по социјалните мрежи неретко носат ситуации кои да не се тажни би биле пресмешни, а богами и го отвораат прашање - Дали можеби е најпаметно да не тресне нешто до тој степен разорно што ќе не снема од лицето на земјата, оти со вакво ниво на интелигенција тешко понатаму?!

Замислете типкава од Битола, ако е вистинска, имала дете, маж, свекор, свекрва... И убаво си живееле, абе како во приказна. Додуша имала и деверчиња, е и со тие деверчиња многу се сакале. Посебно со едното. И замислете од толку многу сакање направиле и бебе. Е бебето е проблем „да го изваи, а не и се ваѓа“ или да ги искара браќата...

Оф, што држи земјава?!  

1

Најчитани вести