Би помилувале ли некого ако Заев побара од вас, бидејќи рековте дека му верувате 102%?

102% му верувам за одбрана, безбедност, надворешна политика. Не не, за помилувањето, ни на сопругата и синот не им верувам 102%, а камоли на Заев и било кој политичар не можам да му дадам гаранција дека ако дојде неговата кожа во прашање дека ќе го помилувам. Апсурд, изјави претседателскиот кандидат на СДСМ Стево Пендаровски вечерва во Топ тема на ваша страна.

Најчитани вести