Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон.

Денес „МОБЕЛИКС“ ја продолжуваат својата мисија – секогаш да бидат во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.

Компанијата Мобеликс е основана 2002 година како увозник и дистрибутер на мобилни телефони и мобилна опрема во Македонија. За краток период стана лидер на македонскиот пазар на мобилни телефони.

Мобеликс Премиум се наоѓа на само 900m од срцето на градот (плоштад Македонија) во населбата Кисела Вода во новата зграда „Flatiron“.

Најдобрите цени за најновиот модел на Самсунг ќе ги добиете во првата премиум мобилара во Македонија - Мобеликс. Повелете ова се цените:

1
loading...

Најчитани вести