Дефне Самуели или повеќе позната како опасната Асија или Зејнеп од позната турска серија „Долина на Волците“...

... многу маклу знаат дека таа е пеачка со неверовате глас која ги полни салите и арените каде што ги одржува свои концерти кој траат и повеќе од два часа.

А дека е така слушнете една нејзина изведба...

 

Најчитани вести