Шокантното видео доаѓа од Русија од еден ватерполо натпревар, поточно од московската аматерска лига. На натпреварот дошло до жестока тепачка во базенот, а инцидентот го започнал тренерот на една од екипите. 

Имено, прво дошло до вербална пресметка меѓу тренерот и еден од играчите од противничкиот тим. На сите страни прво летале пцовки и навреди, за по некое време да почнат да летаат и топки и тупаници. Сигурно не ви е јасно како може тренерот кој е надвор од базенот да се пресмета со некој од играчите, кој патем плива, но погледнете го видеото и се ќе ви се разјасни како бел ден.

Најчитани вести