Пеачот Дарко Лазиќ добро се опоравува од сообраќајната несреќа, и чека дете со вереницата Марина Гачиќ но и се нервира поради зорувањата за дро*а во која често го увалуваат.

Како би ставил точка на озборувањата, Дарко решил да прозбори за конзумирање опијат, но ја спомнал и бившата сопруга Ана Севиќ.

- Да еве, немам бутна коска па тука ми ставаат да шверцувам... Може да собере еден колограм. Цела естрада се дро*ира, само Дарко е нар**ман. Грдо минато и не сакам да заборувам за тоа воопшто – признал Дарко.

Неговата бивша сопруга е во сериозна врска со бизнисменот Даниел Недељковиќ, а пеачот и посакал се најдобро.

- Се што е потребно за Лорена, тука сум, а што се однесува до Ана, не ме интересира нејзиниот живот... Има дечко , има свој живот, своја љубов... Нека и е на здравје и среќа да има. И тие нека имаат деца еден ден. И треба. Мислам дека Даниел наполнил 40 години и треба да има дете. Ана има 30 години и таа треба да има – заклучич Дарко во една емисија.

Најчитани вести