Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат:

Од 16:00 до 17:00 часот корисниците од дел од поранешната зграда на Метропол на плоштадот – „Македонија“ . (Општина Центар )

И задутре, без струја ќе останат:

Од 08:30 до 14:30 часот корисниците од дел од ул. „Милан Мијалковиќ“ . ( Општина Кисела Вода )
Од 10:30 до 15:00 часот корисниците од ул. „Христо Смирненски“ бр. 38. ( Општина Центар )
Од 11:30 до 14:00 часот корисниците од дел од улиците: „Богомилски Поход“ и „Ѓорѓи Андреевиќ Кун“ . ( Општина Аеродром )

извор: Makfax

Најчитани вести