Викендов Општина Аеродром одбележува 14 години постоење. По тој повод во сабота со почеток од 12:30 часот ќе се одржи богата програма исполнета со детска песна, смеа и програма подготвена од најмладите ‒ од училиштата и градинките!

Вечерта, пак, односно од 20:30 часот следува журката за малку повозрасните. Забавата почнува со настапот на Нокаут, за по нив на сцената, односно во 22 часот да застанат легендарните Прљаво казалиште.

Настанот ќе се случува кај паркот „Авион“ под отворено небо.

3
loading...

Најчитани вести