Од „ЕВН Македонија“ АД најавуваат дека во текот на утрешниот ден заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат жителите на општините Аеродром, Сопиште и Студеничани.

Поточно, во периодот од 9 до 14 часот без електрична енергија ќе бидат корисците од с. Ракотинци, Општина Сопиште. Од 9 до 17:30 часот корисниците од С. Долно Количани во Општина Студеничани и од 12 до 15 часот корисниците од дел од улицата Мите Богоевски, поточно објектите од бр. 67 до бр. 73 во Општина Аеродром,

1
loading...

Најчитани вести