Поранешниот потпретседател на СДСМ Зоран Јовановски вечерва преку ФБ порача дека доаѓа ново време кое никој не може да го запре.

– Можда Ленче Ристоска и Стојко Пауновски некому денес му изгледаат како губитници. Јас, пак, ги гледам како никулци на новото време што доаѓа во земјава. И, никој нема да може тоа да го запре.