Зетот на Ахмети, Куштрим Смајлај, лани основал фирма, ПРИХОДУВАЛ 12 МИЛИОНИ ЕВРА

Зетот за ќерка на лидерот на ДУИ, Куштрим Смајлај, ја основал фирмата „К.С.А. Интернешнл“ во јануари 2022 година и истата … Продолжи со читање Зетот на Ахмети, Куштрим Смајлај, лани основал фирма, ПРИХОДУВАЛ 12 МИЛИОНИ ЕВРА