Злосторничката групација составена од полицајци на Заев и Спасовски договарале малтретирање на граѓани за изборната кампања: „земете му ја колата и убијте го“.

Ова денеска го објави полковникот Драган Ковачки член на извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ кој објави бибер комуникација од која се гледа како организирана група од 40 полицајци планирала и малтретирала гласачи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Целата прес конференција на Ковачки во видеото