Откако утрово, Драги Рашковски преку својот Фејсбук профил објави дека поднел оставка на 12 април, премиерот Зоран Заев за Фокус истакнал дека ја прифатил оставката на Драги Рашковски.

„Да, ја прифатив оставката, изјавил Заев за „Фокус“.