На социјалните мрежи се појави вознемирувачко видео на кое девојче од Велес е жртва на булинг.

Додека 12-годишното девојче низ солзи моли за помош од својата мајка по телефон, нејзината врсничка ја кубе и ја боксира сѐ додека не се појават возрасни минувачи кои се вмешуваат да ја спасат.

Останатите девојчиња кои го следат целиот настан близина наместо да ѝ помогнат го снимаат целиот настан и се смеат.