И денеска граѓаните го продолжија сенародниот протест пред Владата против понижувачкиот предлог за земјава, под мотото „УЛТИМАТУМ – Не благодарам“, а голем дел од граѓаните останаа и цела вечер.

Погледнете го протестот во живо: