Погледнете ја во живо прес конференцијата на премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Никола Димитров.

На прес-конференцијата ќе бидат присутни и министерот за правда, Бојан Маричиќ, министерот за финансии, Фатмир Бесими, како и заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалoт, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски.