Денеска во Долни Сарај, Охрид во 18:00 часот претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, ќе има свое обраќање по повод празникот 23-ти Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба.

Обраќањето следете го во живо.