Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ќе оствари средба со граѓани во Радовиш.

Средбата е закажана за во 20:00 часот, на ул. Плачковички одреди 5 УЗ (пред месниот иизборен штаб на 5-ти МК- кај Дудек)