АМСМ информира дека од 09:50 часот, поради случена сообраќајна незгода, сообраќајот на државниот пат Крива Паланка – г. п. Деве Баир е во прекин.

Оттаму порачуваат возачите да внимаваат на брзината на возењето.

makfax.com.mk