Во одбрана на Македонија: Сотир Костов повика на самоорганизирање и одбрана на името, јазикот, идентитетот и православната црква!

П.С. Искрено се надевам дека за прв пат го достигнав идеалот во маркетингот – „Помалку е повеќе“.

Поврзани

Најнови вести

Коментари