Во кои весници се кријат проститутките?

Проституцијта на Балканот е забранета, но во многу весници во кои се наоѓаат огласи за недвижности и автомобили може да се пронајдат и огласи за масажа на која се добива многу повеќе од напишаното во огласот.

Српските весници, како и македонските (додека ги имаше) се полни со огласи во кои се нудат секаков вид на масажи. Има и такви кои се продаваат како згодни, млади и атрактивни масерки кои ќе ве задоволат до крај.

Меѓутоа, зад тие огласи најчесто се кријат девојки кои се занимаваат со проституција. Екипата на Телеграф. рс се јавила на десеттина огласи се со цел да дознае за што точно станува збор.

На почетокот на разговорите, масерките објаснуваат за масажите за да подоцна откријат дека во цената влегува и орален финиш, па дури и секс.

Цените се движат од 50 евра па нагоре. Најскапата масерка побарала 150 евра за да го задоволи до крај клиентот.

- Здраво. Го видов огласот па ме интересира колку чини масажата и што се влегува во неа.

- Масажа чини 50 евра и во неа влегува се! Дури и секс

Ситуација 2

- Се јавувам за огласот за масажа. Колку чини и дали во неа влегува секс?

- Не, секс нема! Само орален финиш. Цената е 50 евра за 40 минути.

Ситуација 3

- Добар ден. Што се влегува во масажата и колку чини?

- А вие што сакате?

- Орален финиш, па дури и секс!

- Цената е 150 евра, а масерката доаѓа кај вас дома.

Ситуација 4

- Добар ден. Во огласот за масажа сте истакнале дека ќе ме задоволите до крај? Што значи тоа?

- Епа вака, комплетен третман ви е 70 евра.

- А секс?

- Господине ви реков комплетен! Нормално, и секс!

И македонските масерки исполнуваат желби на клиентите!

Слична е глетката и кај македонските огласи. Голем дел од огласите за масажа со сомнителна содржина се користат како маскирани понуди за проституција. Масажата зависи од џебот на клиентот. Колку е подлабок, толку се оди подалеку!

„Две цимерки, студентки, нудат масажа и секс заедно за само 20 евра", „Кавадарчанка со сопствен стан, желна за авантура со сериозни личности", „Разведена од Битола бара момци за добра забава", „Барам Македонец за брак, искрена, вредна и чесна девојка од село"... Вакви огласи може да се прочитаат во дел од магедонските огласи.

Во дел од огласите на интернет преку кои се нудат сексуални услуги е оставен само контакт преку е-пошта. Во други огласи, пак, има телефонски број од агенцијата што посредува да дојдете до услугата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари