Наместо цвеќе во некогашната фонтана во близина на ТЦ Бисер „никна“ праз.

Имено, некогашната фонтана наместо да ја врши функцијата за која и била изградена, од неодамна се претвори во жардиниера за цвеќиња и зимзелени дрвца. За да не ги чекаат новите растенија и фонтаната да зјае празна досетливите аеродромци решиле да е пошегуваат со градоначалникот Марин, па „насадиле“ праз.

Еве како аеродромци се мајтапат со градоначалникот по социјалните мрежи.