Продолжуваме со работа.

-Им ветивме на граѓаните на општина Свети Николе дека во нашиот мандат нема да има неасфалтирана улица во градот и барем асфалтирање на главните улици по руралните средини. Бараме трпение од граѓаните, никој нема да биде заборавени, се вели во Фејсбук статусот на градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев.