Да не беше Вилма Русковска, ќе знаеше ли јавноста дека постои и Здружение на јавни обвинители

Здружението на јавните обвинители на Република Северна Македонија остро реагира на отвореното писмо од јавниот обвинител Вилма Русковска упатено синоќа … Продолжи со читање Да не беше Вилма Русковска, ќе знаеше ли јавноста дека постои и Здружение на јавни обвинители