Вилма РУСКОВСКА бара странска помош за „загрозувачкиот притисок“ од Муареми: ВЛАСТА Е ПОД ИСТРАГА, НЕ Е САМО ТОЈ

Раководителот на Обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска вечерва преку писмено обраќање ги повика амбасадите и … Продолжи со читање Вилма РУСКОВСКА бара странска помош за „загрозувачкиот притисок“ од Муареми: ВЛАСТА Е ПОД ИСТРАГА, НЕ Е САМО ТОЈ