ФИЛИП И АГИМ ФЕЈС ТУ ФЕЈС

„Вие сте попиле малку пред емисија" "Ти си мочко за мене". "Шетња"

Политичкиот аналитичар(?) Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина" на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски.
-За мене велат дека сум самобендисан, ама претпоставувам се возбудуваш и ти во огледало кога се гледаш – му кажа Јонуз на соговорникот, на што Петровски реагираше „Вие сте попиле малку пред емисија". Има одговор


Водителката се обиде да ја смири ситуацијата, но Јонуз го остави микрофонот и си замина, при што му рече на Петровски: „Ти си мочко за мене".

Поврзани

Најнови вести

Коментари