Со булдожер

(ВИДЕО)Вевчанци спасија мечка

Ловното друштво ,,Церн Камен'' од Вевчани, вчера спаси мечка, која била фатена во сајла, поставена од несовесни жители, во атарот на село Прискупштина

 

На својот фејсбук профил друштвото објави и видео од самата акција на спасување. За да ја спасат мечката ловџиите употребија и булдожер. Откако била ослободена од сајлата, мечката си заминала во шумата, а ловџиите добиле пофалби./p>

Поврзани

Најнови вести

Коментари