ВИДЕО: Убива птици среде бел ден со пушка во Охрид

Човекот на видеото кое го испратија читатели na Ohrid1 со пушка лови патки и други птици во каналот Студенчишта во Охрид !

Поврзани

Најнови вести

Коментари