Повозрасна жена настрада во тепачка која настанала поради сообраќаен конфликт на скопска улица. На видеото од инцидентот се гледа како помлад возач се пресметува со сопругот на жената, која е оттурната и паѓа на земја кога се обидува да ги раздвои.