ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) Повик на голем масовен собир во вторник!

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" повикува на голем масовен собир на 21-ви март, во вторник.

– Јасно, гласно и недвосмислено сите заедно, граѓаните на Македонија пред комесарот на Европската унија, Јоханес Хан, да кажеме НЕ за влада која ќе работи според тиранската пларформа, НЕ за рушење на унитарноста на државата. Сите заедно да ги претставиме нашите црвено- жолти линии, кога ако не сега, се вели во повикот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари